У Тернополі затримали групу нелегалів з Нігерії, які хотіли потрапити в ЄС

Опубліковано:
11 Червня, 2018

Незаконне перебування в Україні з грубими порушеннями міграційного законодавства, а далі шлях у країни Євросоюзу – таким був план трьох молодих громадян Нігерії, які приїхали до Тернополя начебто на навчання. Втілити задумане завадили працівники міграційної служби Тернопільщини.

«Нелегалів виявили під час профілактичних заходів. Допоки тривали перевірки, вони поводили себе досить агресивно, заважали нам виконувати посадові обов’язки», – повідомили IA ZIK в управлінні ДМС України у Тернопільській області.

Зважаючи на значні порушення та з метою запобігання подальшому нелегальному перебуванню згаданих іноземців в Україні, управління ДМС звернулося до Тернопільського міськрайсуду з позовом щодо їхнього видворення, який був задоволений.

Повернення на батьківщину нелегальні мігранти очікують у Волинському пункті тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства. Найближчими днями їх буде видворено з території України.

Також іноземцям заборонений в’їзд в Україну впродовж 8 років.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #депортація, #нелегал, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: