Депутата Чижмаря виписали з лікарні у Польщі

10.06.2018 17:13   Джерело: Укрінформ
Опубліковано : Новини Тернопілля
Життю трьох українців, які перебували на борту легкомоторного літака Сessna, що зазнав аварії поблизу аеропорту “Ясьонка” в Ряшеві (південний схід Польщі), нічого не загрожує.

Депутат від Радикальної партії Юрій Чижмарь, який перебував на борту, вже виписаний зі шпиталю, а ще одну особу переведено з ряшівського шпиталю до шпиталю в населеному пункті Рудна Мала, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

“За останньою інформацією, депутата Чижмаря виписано зі шпиталю в Ряшеві, а ще одну особу, яка перебувала з ним у літаку, переведено до шпиталю в населеному пункті Рудня Мала. Життю цієї особи не загрожує небезпека”, - повідомив агентству в неділю генконсул України в Любліні Василь Павлюк.

За його словами, поліція ще хоче допитати всіх учасників авіапригоди, після чого вони зможуть виїхати з Польщі.

Читайте також

Екс-голова Тернопільської ОДА «радикал» Юрій Чижмарь потрапив в авіакатастрофу в Польщі

Павлюк зазначив, що йому не вдалося порозмовляти ані з Чижмарем, ані з іншими учасникам авіапригоди, оскільки, за словами лікарів у ряшівському шпиталі, українці не захотіли зустрічатися з представниками генконсульства України в Любліні.

Речниця поліції Підкарпатського воєводства Марта Табаш-Ригель повідомила Укрінформу, що, за попередніми оцінками поліції, літак упав через різке зниження оборотів двигуна, повітряне судно не долетіло до злітної смуги 200 метрів.

Вона підтвердила, що на борту Сessna було троє чоловіків віком 44, 48 і 30 років. Табаш-Ригель зазначила, що вони отримали незначні травми і їх життю не загрожує небезпека.

Речниця поліції також повідомила, що вчорашню аварію вивчає польська державна комісія з розслідування авіапригод.

Як інформувалося, у суботу, 9 червня, стало відомо, що в аеропорту польського Ряшева під час посадки розбився легкомоторний літак, зареєстрований в Україні. За даними Держприкордонслужби України, аварія літака RV-10 з реєстраційним номером UR-PMAV сталася під час перельоту зі Львова до Ряшева. Крім Чижмаря, двоє інших постраждалих - Володимир Васильєв і Данило Береговий.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Укрінформ  

Коментарі