Трапилось це в ніч з 7 на 8 червня. Тернополянину заважав шум біля одного із закладів громадського харчування. Про порушення тиші після опівночі він двічі повідомляв на лінію “102”. Коли ж галас не припинився, чоловік вирішив самостійно розібратися із порушниками

Він зробив зауваження компаніїї відпочиваючих, було їх близько 20-ти. На зауваження тернополянина молоді люди не зреагували, а одна з дівчат почала хамити у відповідь. Чоловік дав їй ляпаса. За дівчину заступилися хлопці з натовпу. Під час суперечки чоловік почав погрожувати пістолетом.

Читайте також

В Івано-Франківську стріляли в нічному клубі: 2 поранених, 11 затриманих (Фото)

В цей момент підійшли патрульні і попросили сховати зброю. В цей час на нього накинулася дівчина, а за нею й хлопці. Під час шарпанини пістолет вистрілив одному з них у живіт. Травмованого забрала швидка. Проте він самовільно залишив медзаклад. За словами поліцейських, куля була гумова, тому рана не проникаюча.  

Після інциденту правоохоронці відкрили два кримінальних провадження: відповідно до заяви тернополянина – стаття 125 частина 1 ККУ – умисне легке тілесне ушкодження та 296 частина 4 – хуліганство. Триває слідство.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #зброя, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #слідство, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: