Тернопіль відвідає Блаженніший Святослав і проголосить новий церковний празник

Опубліковано:
9 Червня, 2018

1 липня Глава і Отець УГКЦ Блаженніший Святослав (Шевчук) відвідає з пастирським візитом м. Тернопіль. Предстоятель УГКЦ очолить Архиєрейську Святу Літургію (початок об 11:00) у храмі Матері Божої Неустанної Помочі, що за адресою бульвар Данила Галицького 1Б, та проголосить празник Матері Божої Неустанної Помочі, який, відтак, святкуватиметься щороку в першу неділю липня.

У офіційному проголошенні свята та урочистостях з цієї нагоди візьмуть участь Митрополити та Єпископи УГКЦ, представники братств Матері Божої Неустанної Помочі України та численні вірні.

Слід зазначити, що встановив празник Матері Божої Неустанної Помочі Синод Єпископів УГКЦ на чолі з Блаженнішим Святославом у Львові 3–12 вересня 2017 року Божого, зваживши на поширення серед наших вірних культу Матері Божої Неустанної Помочі.

Також в цей день відбудеться з’їзд Архибратства МБНП.

МБНП

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #празник, #святослав, #тернопіль, #тернопільські новини, #церква
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: