Тернопільські студентки повторили новий китайський челендж (Відео)

09.06.2018 16:13   Джерело: Доба
Опубліковано : Новини Тернопілля

Студентки з Тернополя взяли участь у новому флешмобі, який зараз активно шириться мережею. Челендж ще не набув поширення, адже в мережі Instagram можна зустріти тільки 1-2 приклади такого відео, - пише Доба.

Суть полягає в тому, що потрібно комусь неочікувано дати ляпас, дивитись на обурену реакцію, після чого поцілувати. Фактично в декількох секундах людина відчуває зовсім різні емоції, так би мовити «від ненависті до кохання» і це все записує камера телефону. 

Подібний флешмоб повторили студентки факультету філології і журналістики ТНПУ ім.. В. Гнатюка.

« Я навіть не здогадувалась, що це таке. Ми з групою сиділи під університетом, спілкувались, сміялись. Тоді я запропонувала зняти якесь відео для архіву групи. І тут Оксана Брохівська з Оленою Шевчук згадали про таке відео і ми вирішили спробувати повторити. Авжеж, били по обличчю ми легенько і з любов’ю, адже група у нас дуже дружня.», — розповідає учасниця челенджу Оля Лопатнюк. 

Ось такий початок поширення нового челенджа. Тепер залишається тільки здогадуватись скільки ще буде бажаючих повторити сміливий флешмоб.

Юля Вітюк


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Доба  

Коментарі