В Інтернеті показали відео нічної перестрілки в Тернополі (Оновлено)

Опубліковано:
8 Червня, 2018

Як повідомляв TeNews, 8 червня близько 2 год. ночі на вулиці Острозького в Тернополі було чутно постріли. Як повідомляють очевидці стріляли біля нічного бару Теко. Потерпілого від пострілу травматичним пістолетом забрала швидка. На місці події працювала поліція.

Багато деталей події видно на відео. Коментарі від поліції дамо згодом.

В ГУ Нацполіції Тернопільської області інформацію підтвердили. Повідомляють, що тернополянин намагався припинити крики під закладом громадського харчування в ніч з 7 на 8 червня. Про шум та порушення тиші він після опівночі двічі повідомляв на лінію “102”. Проте галас не припинявся і чоловік вирішив розібратися самостійно.

Коли він прийшов під заклад, на сходах сиділа компанія з двадцяти людей. Серед відпочиваючих були як хлопці, так і дівчата. На зауваження тернополянина молоді люди не зреагували, а одна з дівчат почала хамити чоловікові. Останній дав їй ляпаса. За потерпілу заступилися хлопці з натовпу. Почалася шарпанина. Під час суперечки чоловік витягнув пістолет і заявив, щоб до нього не наближалися, бо він буде захищатися.

В цей момент підійшли патрульні і попросили сховати зброю. Коли тернополянин забирав пістолет у кобуру, на нього накинулася дівчина, а за нею і інші хлопці. Під час сутички пістолет вистрілив одному з відпочиваючих в живіт. Травмованого забрала швидка. Проте потерпілий самовільно залишив медзаклад. За словами поліцейських, куля була гумова, тому рана не проникаюча. 

За даним фактом правоохоронці відкрили два кримінальних провадження: відповідно до заяви тернополянина – стаття 125 частина 1 ККУ – умисне легке тілесне ушкодження та 296 частина 4 – хуліганство. Триває слідство.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бар, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #перестрілка, #теко, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: