У Тернополі двоє невідомих намагалися вкрасти каналізаційну решітку

Опубліковано:
8 Червня, 2018

Крадіїв помітив місцевий житель та викликав правоохоронців. Поліцейські спіймали їх на гарячому, коли зловмисники саме намагалися повантажити металеву решітку в багажне відділення таксі.

Читайте також

Популярний серед тернополян супермаркет намагалися пограбувати

Злодії хотіли викрасти люк поблизу проїжджої частини. А те, що їхні дії можуть наробити лиха водіям та пішоходам, їх особливо не турбувало.Вже у поліцейському відділенні виявилось, що обидвоє чоловіків – тернополяни. Один працює таксистом, а інший, який і був ініціатором крадіжки, такий спосіб заробітку використовує не вперше. В минулому чоловік вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів.

Також під час досудового розслідування виявилось, що чоловіки причетні не тільки до цього злочину. Раніше вони вже вкрили решіти зливової каналізації в дворі однієї з багатоповерхівок на Дружбі, завдавши збитків у понад 10 тисяч гривень. Слідсто у справі триває. Кримінальнк провадження розпочато за статтею 185 ККУ.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #каналізація, #крадіжка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #решітка, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: