Науковці ТНЕУ побували у Хорватії (Фото)

Опубліковано:
6 Червня, 2018

Упродовж 14-18 травня 2018 року викладачі ТНЕУ Олег Адамів та Світлана Пласконь відвідали Університет прикладних наук (www.vvg.hr), м. Веліка Горіца, Хорватія. Цей візит відбувся в рамках реалізації програми Erasmus + Program Staff mobility of teaching, пише сайт Файне місто.

Під час цього візиту було проведено зустрічі з Аленом Странніком, проректором з міжнародного співробітництва, Крешіміром Кавраном, представником кафедри комп’ютерної інженерії та Маріною Цирнко, Erasmus координатором. Під час зустрічей обговорювалися питання майбутнього співробітництва, зокрема, студентська та викладацька мобільність, наукове співробітництво, спільна участь у освітніх та наукових проектах, організація літньої школи тощо. Для організаційного закріплення намірів майбутньої співпраці домовлено про підписання договору про співробітництво між двома університетами. Делегація Університету прикладних наук планує відвідати ТНЕУ осінню 2018 року.

Під час проведення занять для студентів спеціальностей «Комп’ютерна інженерія» та «Кризис менеджмент» було обговорено сучасні напрями інтелектуального аналізу даних та прикладної математики.

Загалом, це була чудова можливість зрозуміти та порівняти практичні аспекти, організаційні особливості системи освіти та підготовки фахівців у двох країнах, краще зрозуміти соціальну, мовну та культурну відмінність, що дозволило підвищити професійний розвиток викладача та надасть нові можливості для розширення міжнародної співпраці ТНЕУ.

null

Фото: Файне місто
null

Фото: Файне місто

Олег Адамів

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #науковці, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поїздка, #тернопіль, #тернопільські новини, #ТНЕУ, #хорватія
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: