Очільник Тернополя Сергій Надал привітав та вручив подяки представникам місцевих ЗМІ (Фото)

Опубліковано:
6 Червня, 2018

Очільник Тернополя Сергій Надал нагородив подяками міського голови та цінними подарунками представників тернопільських медіа, регіональних представництв центральних українських ЗМІ.

Міський голова подякував за активну і цілеспрямовану працю на благо міста, професіоналізм та плідне інформаційне партнерство.

«Сьогодні, вітаючи вас із професійним святом, хочу звернутися до усієї медіаспільноти словами Блаженнішого Любомира Гузара, який закликає показувати добрі приклади, розповідати про хороші новини та не робити сенсації на крові, адже добра робиться багато, проте лише ви, журналісти, зможете показати його усім людям, – наголошує Сергій Надал. – Дякую за вашу громадянську позицію, за небайдужість і бажаю, аби вам ніщо не завадило виконувати основну місію – показувати правдиву, збалансовану та оперативну інформацію».

Очільник Тернополя побажав медійникам доброго здоров’я, професійного зростання, невичерпної енергії, натхнення, творчих ідей та втілення їх у життя.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #журналіст, #нагорода, #Надал, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: