У міськраді відбулось нагородження дітей-сиріт, обдарованих дітей, лідерів учнівського самоврядування, спортсменів. Їх відзначили за активність в шкільному житті та участь у позашкільних заходах. 

Учні отримали подяки міського голови, подарунки, а також вітання із Днем захисту дітей. 

«У цей світлий день ми, дорослі, повинні ще глибше усвідомити ту відповідальність, яка лежить на нас за долі малюків, підлітків та юнацтва. Адже головне наше завдання та святий обов’язок – це наповнювати життя підростаючого покоління радістю, захищати дитячий спокій, створювати умови для їхнього духовного і фізичного розвитку, – наголосив Сергій Надал. – Немає більшого щастя у світі, аніж посмішки дитини. А діти – це наше майбутнє, це майбутнє України».

До слова, напередодні свята у «Палаці Кіно» відбулася концертна програма та перегляд кінофільму, на якій були присутні більше 100 дітей різних соціальних категорій.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #грамота, #дитина, #нагорода, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #школяр
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: