У Києві з гранатомета стріляли в ритуальне бюро

04.06.2018 19:45   Джерело: ЗІК
Опубліковано : Новини Тернопільщини

У Києві невідомий вистрілив із гранатомета у ритуальне бюро. Подія сталася біля Байкового кладовища: снаряд застряг у стіні і не вибухнув. Згодом його знешкодили вибухотехніки, які прибули на виклик. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Києва.

Як повідомляється, сьогодні о 4:15 до поліції надійшло повідомлення від охоронця ритуального закладу, який повідомив, що на вулиці Волзькій Голосіївського району столиці він почув звук, схожий на вибух.

Як розповів т.в.о. начальника Головного управління Національної поліції місті Києві Віктор Нечитайло, на місце події негайно виїхали слідчо-оперативні групи територіального та Головного управлінь поліції, вибухотехніки та кінологи:

«За вказаною адресою правоохоронці виявили предмет. Працівники поліції оточили територію, прилеглу до місця скоєння злочину. Вибухотехніки знешкодили боєприпас, який застряг у стіні ритуального бюро. Внаслідок події ніхто не постраждав».

Після закінчення огляду місця події працівники поліції вилучили речові докази, які відправлять на експертне дослідження. Проводяться всі необхідні оперативно-розшукові заходи для встановлення осіб, причетних до злочину.

Інформація про подію належним чином зареєстрована у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Голосіївського управління поліції. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. За скоєння такого правопорушення загрожує до семи років позбавлення волі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: ЗІК  

Коментарі