У Тернополі вітали журналістів напередодні їхнього професійного свята (Фото)

Опубліковано:
4 Червня, 2018

Сьогодні, 4 червня, у Краєзнавчому музеї  Віктор Овчарук та Степан Барна вітали журналістів з їхнім майбутнім святом, повідомляє сайт Тернопільської ОР.

На урочистості зібралися журналісти з обласних та районних видань, радіо та телебачення, інтернет ресурсів.

«Праця журналіста – надзвичайно важлива, – наголосив Віктор Овчарук. – Саме ви доносите людям інформацію,  першими повідомляєте про те, чим живе область, які проблеми чи досягнення  має. Саме вашими очима читач, глядач, слухач сприймає те, що відбувається. Тому велика не лише ваша вага в суспільстві, а  й безпрецедентна відповідальність перед людьми. Вірю в те, що ви, шановні журналісти, завжди пам’ятаєте про свою високу місію – доносити до людей правдиву, об’єктивну, виважену, збалансовану інформацію. Найперше бажаю вам та вашим родинам міцного здоров’я, особистого щастя, сімейного благополуччя, нових цікавих тем, гострого пера, сміливих проектів та наполегливості в досягненні нових висот на ниві журналістики». Очільник області вручив журналістам відзнаки обласної ради.

null

Фото: Тернопільська ОР.
null

Фото: Тернопільська ОР.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #6 червня, #відання, #віктор овчарук, #день журналіста, #журналісти, #нагорода, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #степан барна, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: