1 червня 2018 року з нагоди Міжнародного дня захисту дітей відбувся унікальний соціальний проект – фестиваль краси «Міні Міс Дарниці 2018». Учасницями заходу стали дівчатка від 3 до 16 років незалежно від індивідуальних особливостей та досвіду у конкурсах. Цей проект підтримати тернопільські меценати – подружжя Тараса та Ірини Демкур.

null

Організатори фестивалю прагнули у доступній формі донести молодим поколінням українців розуміння унікальності кожного з них, бажання допомогти тим, кому ця допомога потрібна, рівних можливостей для кожного.

null

Метою заходу стало виховання у дітей почуття поваги один до одного, вироблення комунікативної культури спілкування та взаєморозуміння; формування толерантного ставлення між дітьми (незалежно від віку, соціального стану, національності, раси тощо), уміння співіснувати одне з одним, повага і підтримка між дітьми, об’єднання своїх зусиль в ім’я загального добра; формування активної життєвої позиції, яка проявляється в дієвій допомозі тому, хто її потребує, сприяння виробленню активного неприйняття будь-яких форм дискримінації, вихованню толерантності, гуманізму, виховання високих моральних якостей особистості.

null

Організатор заходу Оксана Федоренко висловила подяку віце-президенту Міжнародної торгової палати ICC Ukraine, меценату, керівнику БО «Благодійний фонд родини Демкур» Тарасу Демкурі та співвласниці ТВЦ «Атріум», засновниці БО «Благодійний фонд родини Демкур» Ірині Демкурі за надання подарунків учасникам фестивалю краси «Міні Міс Дарниці 2018», присвяченого до Міжнародного дня захисту дітей.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #діти, #меценат, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #спонсор, #Тарас Демкура, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: