У Чорткові на Тернопільщині встановлятимуть національний рекорд

Опубліковано:
4 Червня, 2018

Як дізнались журналісти Чортків.Онлайн Тернопільщина готується до встановлення чергового національного рекорду. Його фіксація відбудеться 12 липня у Чорткові.

«Планується  встановлення рекорду України «Найбільша кількість людей з однаковими іменами на одній локації», – повідомили у  прес-службі Чортківської міської ради. – Носителі імен Петро, Павло, Павліна, Павлина, Петра, Петрунеля, зібравшись в одному місці, співатимуть пісню «Боже, великий, єдиний».

Встановлення цього рекорду відбуватиметься на території Катедрального собору Верховних Апостолів Петра і Павла м.Чортків об 11.00 год. усіх бажаючих запрошують  долучитися до такої акції.

Акція відбуватиметься в рамках відзначення Дня міста Чорткова, проведення котрого буде проходити протягом чотирьох днів – 11, 12, 14 та 15 липня.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ім’я, #локація, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #павло, #петро, #рекорд, #тернопіль, #тернопільські новини, #чотків
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: