Справу адвоката з Хмельницька, яка збила насмерть чоловіка, направили до суду

Опубліковано:
2 Червня, 2018

Досудове розслідування у справі 38-річної адвокатки з Хмельницька тривало майже три роки. Тернопільські слідчі зібрали достатньо доказів для обвинувачення жінки.

Нагадаємо, у вересні 2015 року на ділянці дороги між селами Котюжини Збаразького району та Манево Лановецького району між підозрюваною та потерпілим стався конфлікт. Двоє чоловіків на автомобілі «Шевроле Нива» заблокували  транспортний засіб хмельничанки. Один з блокувальників – житель села Вікнини Збаразького району заліз на капот моторного відсіку автомобіля адвоката та почав бити  руками по передньому вітровому склі її іномарки.

Читайте також

Тернопільський суд дав солдату 11 років і конфіскував майно за невчасне повернення в частину
На яке покарання заслуговує водій, який побив патрульного та влаштував дебош у лікарні?

Жінка спочатку рушила назад. Чоловік встиг зістрибнути та став їй на перешкоді. Проте адвоката це не зупинило і вона рушила, скоївши наїзд на чоловіка. Потерпілий вже не з власної волі знову опинився на капоті іномарки. Хмельничанка ж іще більше натиснула на газ. Мчала майже 700 метрів, а потім різко загальмувала і змінила траєкторію руху. Такий маневр виявився фатальним для збаражчанина.  Від отриманих травм через декілька днів він помер у лікарні.

Зі слідством жінка співпрацювати відмовилась. Тож збір доказової бази, проведення чисельних експертиз затгнулося. У жовтні 2017 року  38-річний хмельничанці було повідомлено про підозру у  вчиненні двох кримінальних правопорушень – заподіяння умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого, та порушення правил дорожнього руху. Зараз обвинувальний акт у кримінальному провадженні скерований до суду.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #адвокат, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #суд, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: