Внаслідок ДТП у Рівному постраждав житель Тернопільщини. Є жертви (Фото)

Опубліковано:
2 Червня, 2018

1 червня, о 20 годині у Рівному сталася ДПТ. Рейсовий автобус за кермом якого був житель Тернопільщини зіткнувся з легковим авто Рено Меган.

Поліцейські вияснили, що водій легковика, 41-річний рівнянин, здійснюючи маневр розвороту через подвійну суцільну лінію розмітки, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із автобусом “Setra”. Унаслідок ДТП важкі травми отримав пасажир легковика, 30-річний рівнянин. Попри вжиті реанімаційні заходи життя чоловікові врятувати не вдалося, 2 червня близько четвертої години ранку він помер.

null
null

У водія автобуса медики діагностували політравму. У 23-річної пасажирки цього ж автомобіля — переломи кісток обличчя та струс головного мозку. Обох госпіталізували у травматологічне відділення.

Під час ДТП у автобусі перебувало 42 особи. Вони пересіли у інший автобув та поїхати далі.

null

За матеріалами сайту ГУНП у Рівненській області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #водій автобуса, #ДТП, #жертва, #житель тернопільщини, #легкове авто, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #рівне, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: