Тернопіль: ветеран російсько-української війни лікуватиме зуби бійцям АТО (Фото)

Опубліковано:
2 Червня, 2018

Ветеран російсько-української війни тернополянин Андрій Салагорник лікуватиме зуби таким же бійцям АТО із 50%-ю знижкою. На таку пільгу не зможуть розраховувати лише «аватари» і «безпілотники», – пише Терен.

Про це голова відомого медичного загону спецпризначення «Білі берети», боєць із позивним «Хрест» заявив на своїй сторінці у соціальній мережі «Фейсбук».

До речі, «Терен» неодноразово розповідав про Андрія Салагорника. Кабінет, де працює лікар, діє на просп. Степан Бандери, 53 (2-й поверх, ліворуч).

Цитуємо повідомлення: «Я, Салагорник Андрій Володимирович, ветеран російсько-української війни, на правах головного лікаря стоматологічної клініки Sonrisa… вирішив, що ми надаємо учасникам бойових дій, у тому числі – добровольчих батальйонів, знижку на терапевтичне лікування зубів у розмірі 50%.
Сюди входить:

1. Професійна гігієна ротової порожнини:

– зняття зубного каменю ультразвуком;

– видалення нальоту повітряним потоком (Air Flow);

– полірування поверхні зубів;

– урок гігієни порожнини рота.

2. Ендодонтичне лікування:

передбачає маніпуляції лікувального характеру у порожнині зуба, кореневих каналах і прилеглих до них тканинах при захворюваннях пульпи і верхівкового періодонтиту…

3. Естетичні композитні реставрації:

– за допомогою сучасних композитних матеріалів наші лікарі зроблять реставрацію, яка буде повністю відповідати колір ваших зубів. Каріозні порожнини, клиновидні дефекти і потемніння назавжди покинуть ваші зуби!».

Насамкінець Андрій Салагорник запевнив, що у клініці використовують лише якісні матеріали. Підхід до ветеранів АТО буде таким же, як до решти пацієнтів. Утім, «аватарам» і «безпілотникам» послугу надавати у стоматологічній клініці Sonrisa не будуть!

Довідка. «Білі берети» — медичний загін спецпризначення, створений навесні 2014 р. До складу організації входили медики і студенти, які на волонтерських засадах надавали медичну допомогу бійцям добровольчих загонів і Збройних сил України.

Фото зі сторінки Андрія Салагорника у соціальній мережі «Фейсбук»

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ветеран, #лікар, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #салагорник, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: