Ретромузей старожитніх авто і етногалерея «Спадок» стали туристичними родзинками інвестиційного форуму у Тернополі

Опубліковано:
2 Червня, 2018

Два роки тому під час чергового інвестиційного форуму в нашому місті відбулося відкриття ретромузею старожитніх авто «Ретрокортеж». Ініціатором першого в Західній Україні музею ретрокарів став віце-президент Міжнародної торгової палати Тарас Демкура. Сьогодні ця перлина нашого міста приваблює гостей Тернополя. Водночас вона вже другий рік поспіль є родзинкою інвестиційного форуму, куди з задоволенням приходять його учасники.

null

 

null

Також улюбленим місцем зустрічі представників бізнесових кіл стала етногалерея «Спадок», де можна відчути справжній дух української культури. Завдяки власникам етногалереї, а саме відомим у краї меценатам та підприємцям – Тарасу та Ірині Демкурам – тут можна побачити давні етнічні українські строї, старовинні жіночі прикраси, колекційні рушники, козацькі та писані домашні ікони, глиняні вироби, рідкісні документи та багато іншого.

Етногалерея «Спадок» – це спадок усієї України, мозаїка пам’яток чи не зі всіх її частин. Вона захоплює справжнім розмаїттям і дивовижною єдністю своїх елементів, від трипільських символів до сучасних орнаментів, переконуючи в тісному зв’язку і нероздільності українських територій.

null

Власниця девелоперської компанії «Пантеон» Ірина Ольховська зазначила, що вона отримала велике задоволення від відвідування ретро-музею та етногалереї.

Для гостей інвестиційного форуму змістовну екскурсію і цікаву розповідь про українські строї, історію та спадщину для директора департаменту зовнішньоекономічної діяльності МЗС Олександра Данилейко та його родини провела Наталія Волощук.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Демкура, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ретро, #спадок, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: