В Київському метро з’явилися незвичайні вагони (Фото)

Опубліковано:
1 Червня, 2018

30 травня в Київському метрополітені з’явився чудо-поїзд, на якому зображені герої популярного українського мультфільму “Викрадена принцеса: Руслан і Людмила”.

На стінах вагона зображені як улюблені персонажі картини – Хом’як Вінницький із “Викраденої принцеси: Руслан і Людмила” і Ескімоска з Ведмедем, так і герої майбутніх стрічок – сім’я і друзі “Мами, яка поспішає додому”, а також Мавка з Котожабиком.

Крім цього, всі бажаючі зможуть додати трохи магії в повсякденність, прочитавши чарівну руну на вагоні за допомогою спеціальних програм.

Але, і на цьому творці не зупинилися. Стало відомо, що всіх пасажирів чудо-поїзда вже 1 червня буде чекати незвичайний сюрприз від Хом’яка і Білого Ведмедя. Який саме сюрприз, поки залишається в таємниці.

“Фотографуйте чудо-поїзд, робіть селфі, але пам’ятайте про правила безпеки в метрополітені!”, – зазначають організатори.

Нагадаємо, що мультфільм “Викрадена принцеса: Руслан і Людмила” названий найкасовішим фільмом українського виробництва часів незалежності.

 

Так, загальносвітові збори анімаційного фільму “Викрадена принцеса: Руслан і Людмила” досягли 2 467 850 доларів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вагон, #метро, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: