Історичний факультет ТНПУ відзначає 25-річний ювілей (Фото)

01.06.2018 15:13   Джерело: Тернопільська міська рада
Опубліковано : Новини Тернопілля

31 травня, історичний факультет Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка відзначає 25-річний ювілей. З нагоди цього свята в актовій залі університету відбулася урочиста академія під гаслом «Виховуємо еліту України».

Під час заходу міський голова Тернополя Сергій Надал привітав професорів, викладачів, студентів та випускників ВУЗу.

«У 1992 році наше місто нарешті отримало свою «кузню кадрів» з історії - історичний факультет ТНПУ, і сьогодні він - гордість Тернополя, один з його символів. За період відродження історичного факультету підготовлено понад тисячу фахівців-істориків для загальноосвітніх шкіл. Кращі випускники факультету продовжили навчання й захистили чотири докторських та більше 50 кандидатських дисертацій. Багато з випускників реалізовує себе в громадсько-політичній та державній діяльності, - наголосив очільник Тернополя. - Велика подяка за це керівництву факультету та університету, професорсько-викладацькому стану, всім хто працює і навчається. Тож нехай в історичну сферу і далі вливається висококваліфіковане молоде поповнення, розвивається історична наука».

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернопільська міська рада  

Коментарі