Жінка випала на ходу з автобуса, який прямував у Чортків

Опубліковано:
31 Травня, 2018

На Прикарпатті жінка випала на ходу з маршрутки, яка прямувала у Чортків, за матеріалами сайту Сьогодні.

Постраждала піднялася з сидіння саме під час того, коли автобус повертав, втратила рівновагу, і фактично видавила двері транспорту.

“Вона з сумками стала, там така закручена дорога, вона падає на двері, автоматично випадково просто вчепилася в ручку дверей, ручка відкривається – і вона вилітає з автобуса”, – пояснює Олег Юрків, водій рейсового автобуса.

Читайте також

У Чорткові на Тернопільщині в дитячому садку відкрили музей
На Тернопільщині 50-річний чортківчанин порабував 18-річного юнака
На Тернопільщині знайшли повішаним 42-річного чоловіка

Жінку госпіталізували у обласну лікарню, в нейрохірургічне відділення. Лікарі повідомили, що жінці пощастило, адже вона могла загинути.

“Загальний стан хворої був тяжким. Забій головного мозку, перелом плечової кістки”, – говорить лікар-нейрохірург обласної лікарні Андрій Павлюк.

Директор автотранспортного підприємства своєї вини у інциденті не бачить. 

“Автобус 2008 року, технічно справний, щоранку ми проходимо механічний огляд. З пояснень від людей, жінка посунулася сама до дверей, і сама вхопилася за ручку”, – розповідає директор Чортківського автотранспортного підприємства Володимир Ворончак.

Наразі автобус знаходиться на арешт-майданчику.

“Ми звертатимемося в матеріалах кримінального провадження до заводу-виробника, щоб дали відповідь на заводі – чи дійсно ця ручка передбачена заводом-виготовлювачем, або перевізник сам її встановив, який термін експлуатації даної ручки, і чи справна вона”, – пояснює начальник слідчого відділення Тлумацького відділу поліції Мирослава Онуфріїв.

Слідчі все таки почали кримінальне провадження. Перевізник сплатив постраждалій компенсацію у розмірі 13 000 гривень. Та готовий платити ще при необхідності.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #випала, #жінка, #маршрутка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #прикарпаття, #тернопіль, #тернопільські новини, #чортків
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: