З якої причини справа над мером Кременця може «розсипатися»

Опубліковано:
31 Травня, 2018

29 травня відбулося перше судове засідання по справі міського голови Кременця Олексія Ковальчука, про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомила Надія Медецька.

Раніше ми повідомляли, що чиновника активісти “Правого сектору” впіймали на гарячому, а саме, на самовільному присвоюванню собі премії за не відомі “заслуги”.

Читайте також

Вулиці міста на Тернопільщині хочуть засіяти мальвами

“Адвокат міського голови сумлінно виконував свою роботу, підготувавши купу обґрунтованих зауважень до протоколів та документів, на які опиралась обвинувальна сторона та до процедури складання протоколу.. Отож, до суті позову не дійшли, а лише вирішили повернути матеріали на доопрацювання.

Буде прикро, коли справа розсиплеться не через відсутність складу правопорушення, а через некомпетентність людей, які безвідповідально і неграмотно готували позов (як варіант – через спеціально зроблені недоліки у матеріалах).” – йдеться у пості. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кременець, #міський голова, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Олексій Ковальчук, #перший суд, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: