З Тернопільщини до війська відправилися понад 400 хлопців

Опубліковано:
31 Травня, 2018

Призовна кампанія на строкову військову службу “Весна-2018” закінчилася. Загалом з Тернопільщини направлено служити понад 400 юнаків.

Основна кількість хлопців відправилася до навчальних центрів Збройних Сил України на Львівщину, Київщину та Чернігівщину.

– “Під час проведення весняної призовної кампанії, впродовж квітня-травня поточного року на строкову військову службу були призвані громадяни України чоловічої статі 1991-1998 років народження, яким до дня відправлення у військові частини виповнилося 20 років та старші особи, які не досягли 27-річного віку і котрі не мають права на відстрочку від призову на строкову військову службу, – зазначив начальник відділу комплектування і призову,” – заступник військового комісара Тернопільського облвійськкомату підполковник Петро Сирко.

Читайте також

У Тернополі 21-річному військовослужбовцю вручили чотири відзнаки
Тернопільський суд дав солдату 11 років і конфіскував майно за невчасне повернення в частину
27-х юнаків з Тернопільщини урочисто провели до армії

Офіцер повідомив, що до Збройних Сил України призвано близько 250, до Національної гвардії України – близько 100, Держприкордон служби та Державної спеціальної служби транспорту – трохи менше 100 юнаків.

– “Планове завдання визначене Генеральним штабом Збройних Сил України військкоматами області виконано на 100 %. Призов проведено організовано та у відповідності до чинного законодавства України,” – повідомив підполковник Петро Сирко.

За матеріалами сайту Терноград.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #армія, #військо, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #призовна кампанія, #служба, #тернопіль, #тернопільські новини, #хлопці
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: