Працівники обласної бібліотеки для молоді, що на масиві “Новий світ” на вул. Нечая-29, допоможуть юним жителям Тернопільщини весело і корисно провести час. Бібліотекарі оголошують набір дітей віком 7-10 років у літній табір. Працюватиме він з 11 до 27 червня з 11.00 год. до 14.00 год.

Під час табору проводитимуть настільні, рухливі та розвиваючі ігри; заняття з англійської мови;  оригінальні майстер-класи; конкурси, вікторини, тематичні свята; читатимуть книги; будуть доступні «лише корисні» Інтернет, Х-box, планшети.

Щоб взяти участь у таборі – треба оформити читацький квиток, одному з батьків/родичів заповнити заяву на зарахування дитини до табору, оплатити організаційний внесок у розмірі 100 грн. Детальнішу інформацію можна дізнатися за номером: 097 86 51 598 (відділ соціокультурної діяльності). Останній день реєстрації – 8 червня. Кількість учасників табору обмежена.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бібліотека, #літо, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #табір, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: