Голова Служби безпеки України приїхав віддати останню шану Руслану Муляру (Відео)

Опубліковано:
30 Травня, 2018

Вчора, 29 травня у Тернополі відбувся похорон 43-річного спецпризначенця Руслана Муляра.

Працівник СБУ у Тернопільській області загинув на Луганщині дій під час виконання бойового завдання.

Віддати останню шану Герою прийшов голова Служби безпеки України Василь Грицак багато представників влади, громадські активісти, волонтери, військовослужбовці та сотні небайдужих. 

“Від початку війни захищав нашу Україну, нашу незалежність, мирне небо над нами. Сьогодні ми знов втрачаємо героїв, найкращих. Дуже тяжко на душі, дуже важко на серці. Збираємося такою кількістю людей, щоб поховати нашого героя. Сльози на очах, хочеться, щоб закінчилася ця війна”, – зазначила волонтер Христина Феціца.

“Служив з Русланом з першого дня. Я пішов на пенсію, він залишився ще служити. Чудова людина, гарний фахівець, чуйний, добрий сім’янин. Спілкуючись із ним, працюючи з ним, завжди знав, що маємо надійне плече”, – поділився демобілізований боєць спецпідрозділу “Альфа” СБУ Василь.

За матеріалами сайту Чортків Онлайн.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #василь грицак, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #похорон, #руслан муляр, #спецпризначенець, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: