Тернополянка, єдина зі всієї України, перемогла у Міжнародному літературному конкурсі (Фото)

Опубліковано:
30 Травня, 2018

Учениця Тернопільської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №5 з поглибленим вивченням іноземних мов Владислава Боцян перемогла у Міжнародному літературному конкурсі серед своєї вікової категорії у рубриці «Проза».

Цього року, як і торік, Владислава брала участь у XXXV Міжнародному літературному конкурсі ім. Ванди Хотомської, який відбувся у польському місті Слупськ (столиці міжнародних літературних конкурсів). Серед учасників конкурсу були представники кількох країн.

null

Фото: ТОДА

Дівчина написала історію, яку журі конкурсу визнало однією з найкращих серед майже 9 тисяч робіт. Відзнаку тернопільській школярці вручали заступник мера міста Слупська та донька Ванди Хотомської Ела.  

Нагадаємо, торік Владислава також перемогла у даному конкурсі із легендою про слупських лелек. Дівчина багато читає: українською, англійською, польською та німецькою мовами твори на історичну тематику в оригіналі та пише свої легенди про походження міст в країнах Європи. Допомагає їй у цьому мама.

null

Фото: ТОДА
null

Фото: ТОДА

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #літературний конкурс, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #переможниця, #польща, #слупськ, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: