Зазвичай Олегу Виннику оптимізму та гарного настрою не займати, але вчорашній концерт у Тернополі став справжнім випробуванням для артиста – як на міцність нервів, так і на особисту гідність. 

Як відомо, нещодавно співак втратив матір, але все одно не скасував виступу. Аби уникнути неприємних пліток на свою адресу він вирішив особисто все пояснити публіці.

Концерт так і почався – із теплих слів про найближчу людину. Винник запевнив: знав, що його засудять за це, але мати в останні хвилини життя заявила – понад усе хоче, аби син не скасовував жодного виступу.

“Я хочу сказати тільки, що виконую волю Божу і прохання своєї матері”, – сказав він.

Мати завжди вірила в Олега і змусила його пообіцяти дарувати людям радість, як би складно самому не було на душі.

 

Шанувальники таку щирість оцінили. Вони помітили, як Виннику не просто. Але від відпрацював, як належить. На міському стадіоні зібралися сотні людей, весь концерт пройшов у рамках спогадів про маму співака.

Черги збиралися біля приміщення ще за кілька годин, фанати несли квіти і говорили слова підтримки, які такі важливі були саме в той момент.

“Мама завжди була веселою людиною, душею компанії, любила співати. Останнім часом вона сильно хворіла. Кілька днів тому сказала мені: не переживай, мені вже краще, але мої дні підходять. А ще побажала, щоб я завжди був здоровий, щасливий і ніколи не скасовував жодного концерту у своєму житті. Тому сьогодні всі пісні я буду співати для своєї матері”, – згадував Винник.

 

Артист додає, що дарувати щастя людям – це його ноша. І він з честю буде нести свій хрест.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #винник, #концерт, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: