5 тис. літрів фальсифікованого алкоголю вилучила податкова міліція на Тернопільщині

Опубліковано:
30 Травня, 2018

На Тернопільщині викрила зловмисників, які підробляли і розповсюджували алкоголь. Вилучили близько 5 тисяч літрів незаконно виготовленої горілки і коньяку, більше тонни спирту, понад 2 тисячі підроблених марок акцизного податку на горілчані вироби,  виноробну продукцію і три транспортних засоби.

«Зловмисники упаковували підроблений алкоголь в пляшки, які за зовнішніми ознаками нічим не відрізнялась від заводських. У підпільному цеху співробітники податкової міліції знайшли понад 4 тисячі порожніх пляшок та понад 3 тисячі корків, які були призначені для розливу фальсифікату і картонну тару із логотипами відомих виробників. Загалом  з  незаконного  обігу  вилучили підакцизних  товарів  на  суму 2,8 мільйона гривень, попередили втрати бюджету від ненадходження  акцизного податку в сумі 400 тис. гривень. Триває досудове розслідування», – про це розповів начальник слідчого управління фінансових розслідувань головного управління Державно Фіскальної Служби України в Тернопільській області Олег Буць.

Катерина Богуславська

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #алкоголь, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #підробка, #податкова, #сурогат, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: