Розпочалося інтернет-голосування за кандидатів до Ради громадського контролю НАБУ 4-го скликання

Розпочалося інтернет-голосування за кандидатів до Ради громадського контролю НАБУ 4-го скликання. Всі охочі до 21:00 сьогоднішнього дня можуть проголосувати за цим посиланням https://nabu.gov.ua/voting максимум за 15 конкурсантів одночасно, адже саме зі стількох осіб і формується майбутній склад Ради.

ВАЖЛИВО! З метою запобігання повторного голосування, виборцям необхідно буде підтвердити адресу своєї електронної пошти та номер мобільного телефону (українського GSM оператора). На проходження перевірок і обрання кандидатів відводиться 15 хвилин. Якщо ви не встигли проголосувати — спробу можна повторити за 5 хвилин.

Результати конкурсу будуть оприлюднені на сайті НАБУ 6-го червня.

null
 


Всеукраїнське об'єднання "Автомайдан" цього року до Ради громадського контролю НАБУ делегувало: Віталій Устименко (№35) та Oleh Pusha (№26).

Також рекомендуємо вам підтримати й інших кандидатів (вони зображені на інфографіці нижче), які за нашими оцінками також заслуговують увійти до ТОП-15. Можливо є й інші гідні кандидати, але ми просто ще з ними не знайомі і сподіваємося в такому разі зустрітися вже в новому складі Ради.

ВО "Автомайдан" Тернопільський осередок


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: ВО "Автомайдан" Тернопільський осередок  

Коментарі