19-20 липня для всіх, хто має «Карту тернополянина» – вхід на фестиваль «Файне Місто» безкоштовний

Опубліковано:
30 Травня, 2018

19 та 20 липня усі, хто мають персоніфіковану «Карту тернополянина» – зможуть безкоштовно побувати на фестивалі «Файне Місто». Мова йде про будь-який вид персоніфікованої картки: студентську, пільгову чи звичайну не проїзний квиток). Також  відвідувачі, які хочуть пройти на фестиваль за допомогою «Карти тернополянина», також  обов’язково мають мати з собою паспорт, щоб підтвердити особу, на яку виготовлена «Карта». Про це повідомляють у Тернопільській міській раді.

Нагадаємо, «Файне Місто» цього року триватиме з 19 до 22 липня, традиційно  проходитиме на тернопільському іподромі. 19 липня на територію фестивалю можна буде потрапити з 09.00 год. Протягом дня там працюватимуть усі фестивальні музичні локації та інтерактиви, окрім Main, Light та Dark Stage. А 20 липня гості «Файного міста»  зможуть почують на головній сцені виступи гуртів Карна, Pianoboy, ВВ та екс-вокалістки фінського симфо-метал гурту Nightwish Tarja Turunen. Також у цей день виступатимуть більше 30 гуртів з різних країн.

Катерина Богуславська

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #картка тернополянина, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #файне місто, #фестиваль
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: