15 липня на Тернопільщині розпочинає роботу Всеукраїнський молодіжний православний табір «Вірля»

Опубліковано:
30 Травня, 2018

15 липня на Тернопільщині розпочинає роботу Всеукраїнський молодіжний Православний табір «Вірля». Триватиме він до 25 липня. Відбуватиметься табір з  благословення Святійшого Патріарха Філарета за сприяння синодального управління у справах молоді УПЦ КП. Цьогоріч проводити табір допомагатимуть пластуни.  

Нагадаємо, табір знаходиться у сосновому лісі на хуторі Вірля Кременецького району. Долучатися закликають хлопців і дівчат віком від 14 років.

У програмі табору: ранкові та вечірні молитви, плавання, спортивні та інтелектуальні ігри, духовні бесіди зі священиками, краєзнавчі екскурсії, ватри.

Учасників табору просять брати з собою каремати і спальники, посуд, теплий, спортивний одяг та для купання, одяг для богослужінь (для дівчат обов’язково довга спідниця, хустка, вишиванка із закритими плечима; для хлопців – штани і сорочка-вишиванка), дощовик та ліхтарик. Також треба мати кілька маленьких подаруночків для гри “Таємний друг”, засоби особистої гігієни.

Щоб взяти участь у таборі, – потрібно завчасно заповнити анкету, а особам, яким не виповнилось 18 років, треба привезти із собою заповнену та підписану батьками анкету, яку можна завантажити за посиланням: http://bit.ly/AnketaVirlya. Попередня реєстрація є обов’язковою, кількість місць обмежена.

За детальною інформацією звертайтеся за телефоном +380977933911 – прот. Вадим Криворучко, голова єпархіального відділу у справах молоді.

Катерина Богуславська

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вірля, #нестор, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #табір, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: