На Тернопільщині спалах кишкової інфекції: на лікарняних ліжках 10 людей

Опубліковано:
29 Травня, 2018

10 людей у Борщівському районі Тернопільської області підхопили гостру кишкову інфекцію, з них 6 – діти. Спалах кишкової інфекції повідомляють фахівці Тернопільського обласного лабораторного центру МОЗ України.

Перших двох хворих зафіксували 25 травня, ще 8 осіб звернулися до медиків 28 травня. Усі вони знаходяться на стаціонарному лікуванні  – двоє у медзакладі Тернополя і решта у районній лікарні. Усі, хто підхопив інфекцію – мешканці Борщівського району.

Фахівці Державної установи “Тернопільський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України” провели заходи щодо локалізації та ліквідації вогнища, встановлення джерела, ймовірних факторів передачі інфекції, причин та обставин, які сприяли виникненню інфекційних захворювань, здійснили відбір матеріалу для лабораторного дослідження.

Катерина Богуславська

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #борщів, #живіт, #інфекція, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #спалах, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: