У Києві на очах у копів небезпечна банда підпалила депутатське авто

Опубліковано:
29 Травня, 2018

У Дарницькому районі української столиці близько 4 години ранку невідомі підпалили автомобіль, який належить помічнику народного депутата Ігоря Мосійчука Станіславу Коломійцю. Про це Мосійчук написав у соціальній мережі Фейсбук, пише портал “Політека“.

“Сьогодні вночі, близько четвертої години ранку невідомий спалив автомобіль мого помічника Stanislav Kolomiets”, – написав нардеп.

Згідно зі свідченнями очевидців, на стоянці в Дарницькому районі столиці за адресою Григоренко 36, де було припарковано авто Стаса, під’їхав моторолер (або мотоцикл), водій якого облив машину бензином, підпалив її, і поїхав», — розповів в соцмережі Фейсбук Ігор Мосійчук.

Також нардеп додав, що навпроти був припаркований екіпаж поліції, але вони лише викликали пожежників та слідчо-оперативну групу, але нічого не зробили, щоб затримати злочинця.

“Дуже обурює той факт, що навпроти стоянки був припаркований екіпаж патрульної поліції, на чиїх очах і було скоєно цей злочин. Поліцейські викликали пожежників та слідчо-оперативну групу, але чомусь не вчинили жодних дій для затримання злочинця. В результаті пожежі згоріла не тільки застрахована машина Стаса, але і дві машини, припарковані поруч. Мені не відомі мотиви зловмисника, який підпалив автомобіль, але які б вони не були, злочин має бути розкрито, а злочинці затримані і покарані!!! Так само повинна бути проведена службова перевірка адекватності дій екіпажу патрульної поліції, який перебував на місці злочину і не зробив жодних дій для його запобігання та затримання злочинця!!!”, — додав Мосійчук.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #київ, #мосійчук, #підпал
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: