«Наукові пікніки» тепер проводитимуть і у громадах Тернопільщини

Опубліковано:
29 Травня, 2018

Наукові Пікніки тепер проводитимуть і у громадах Тернопільщини, про це повідомили в обласній державній адміністрації. За словами керівника області Степана Барни, уже визначили райони, у яких планують провести ці наукові заходи. 

«Наукові Пікніки значно допомагають підвищувати освітній та науковий рівень жителів області,  особливо молоді, яка найчастіше відвідує ці заходи. Тернопільська обласна державна адміністрація уже шостий рік підтримує проведення Наукових пікніків на теренах краю. І четвертий рік поспіль Наукові Пікніки проходять за фінансування з держбюджету через Міністерство молоді та спорту України, зокрема, у 2018 році було виділено 150 тисяч гривень. За кошти обласного бюджету третій рік поспіль подібні заходи відбуваються в районах. Ми уже запланували, що цього року Наукові Пікніки відбудуться в Кременецькому, Бережанському, Бучацькому районах, а також їх проведуть у Байковецькій та Скалатській громадах», – каже Степан Барна.

Катерина Богуславська.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #громада, #наукові пікніки, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #степан барна, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: