Концерт Винника на міському стадіоні відбудеться, незважаючи на День жалоби

Опубліковано:
29 Травня, 2018

Саме на 29 травня заплановний концерт Олега Винника в рамках всеукраїнського туру. Виступатиме артист на Центральному міському стадіоні. Організатори концерту кажуть, що про День жалоби знають, але концерт таки відбудеться, – пише сайт 20 хвилин.

– Вчора, 28 травня, ми зв’язувались з прес-службою та представниками міської ради і обговорювали моменти стосовно концерту, – кажуть організатори. – Концерт не є міською подією, тобто його організовує не місто. Враховуючи, що він у рамках туру і всі квитки продані, концерт розпочнеться, як заплановано о 20.00. Нам дуже шкода, що сталась така трагедія з нашим земляком, але все ж таки концерт відбудеться. 

Читайте також

Олег Винник подарує тернополянам «рецепт добра»
Олег Винник виступить на Тернопільському стадіоні з новою програмою «Ти в курсі»

Зауважимо, що міський стадіон, де відбудеться концерт, є комунальною власністю міста. А згідно розпорядження мера у місті повинні відмінити розважально-концертні заходи. 

Директор КП “Тернопільський міський стадіон” Ігор Шушкевич каже, що договір про проведення заходу підписали ще пів року тому, організатори орендували стадіон і заплатили гроші. Тому він не може впливати на проведення цього концерту. А от про суму оренди не кажуть, просять писати інформаційний запит. 

– Стадіон орендували ще пів року тому, а, що там проводять – не моя справа, – каже Ігор Шушкевич. – Люди заплатили гроші, я не можу впливати і робити жодних рухів. 

Нагадаємо, співробітник Тернопільського управління СБУ, підполковник Руслан Муляр загинув під час виконання бойового завдання на Луганщині. Увечері, 27 травня сотні людей на Збаразькому КП зустріли підполковника.  

День жалоби 29 травня оголосили в Тернополі згідно з розпорядженням міського голови. У рішенні йдеться про те, що у цей день в місті приспустити Державний Прапор України на будинках і спорудах комунальної власності, відмінити розважально-концертні заходи. Приспустити Державний Прапор України рекомендують органам державної влади та суб’єктам господарювання. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #29 травня, #винник, #концерт, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: