Представників місцевого самоврядування Тернопільщини закликають реєструватися на семінар, що відбудеться на узбережжі Чорного моря

Опубліковано:
29 Травня, 2018

Представників місцевого самоврядування Тернопільщини запрошують на нараду-семінару, що у вересні відбудеться на узбережжі Чорного моря. Всеукраїнська нарада-семінар пройде 11-15 вересня у Затоці. ЇЇ ініціює та проводитиме Українська асоціація районних та обласних рад. Подію присвятять головним процесам децентралізації, перспективам реформ та проблемним питанням реалізації своїх повноважень місцевими радами. Учасники зможуть у форматі дискусії поспілкуватися з високопосадовцями центральних органів влади, народними депутатами та провідними експертами. Також на нараді-семінарі відбудуться фахові майстерні та практикуми, де фахівці різних галузей роз’яснюватимуть шляхи та механізми подолання труднощів у роботі місцевих представництв.

Щоб стати учасником, необхідно заповнити анкету та надіслати її у відсканованому вигляді на адресу електронної скриньки uaror@ukr.net. Кількість місць обмежена. Реєстрація триває до 15 червня.
Про це повідомляє Всеукраїнська асоціація органів місцевого самоврядування. http://uaror.org.ua/?p=16985

Катерина Богуславська

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вересень, #місцеве самоврядування, #семінар, #чорне море
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: