Через планове промивання водопровідних мереж, 30 та 31 травня припинять  водопостачання у багатьох мікрорайонах Тернополя, а також у довколишніх селах. Зокрема, без води тимчасово будуть мешканці мікройонів “Пронятин”, “Кутківці”, “Дружба”, “Східний”, “БАМ”, “Аляска”, “Канада”, “Сонячний”, “Березовиця”, районів вулиць Глибока, Малишка, Дівоча, Польова, Сонячна, Новосонячна та довколишніх сіл Івачів Горішній, Івачів Долішній, Чистилів, Плотича, Гаї Шевченківські, Гаї Чумакові, Біла, Петриків, Байківці.

Зранку 31 травня, в деяких точках розподільчої мережі цих мікрорайонів та сіл може з’явитися вода з підвищеним вмістом хлору, вона буде  непридатною для пиття та приготування їжі. З пониженим тиском воду подаватимуть у будинки на вулицях Оболоня, Бродівська, Лук’яновича, Стадникової, Чернівецька, Клінічна.

Відновлять повноцінне водопостачання Тернополя й довколишніх сіл буде вранці 1 червня. – повідомляють у КП «Тернопільводоканал».

Катерина Богуславська

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вода, #не буде, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: