Яке покарання за корупцію українці вважають найкращим (Опитування)

Опубліковано:
29 Травня, 2018

Соціологічна група рейтинг провела опитування серед повнолітніх українців. Тож яке покарання за корупцію українці вважають найкращим?

Абсолютна більшість респондентів (не менше 75%) переконані, що покарання за корупцію для чиновників центральних органів влади, правоохоронців, податківців, митників, місцевої влади має бути дуже суворим (висновок, конфіскація майна). При цьому, чим вищий рівень влади, тим суворіше має бути покарання. Від 11% до 18% вважають, що відповідальність за хабарництво має обмежитися штрафом або звільненням з роботи. Тільки 1-2% підтримують легкі покарання (попередження, догана). Зате, щодо вчителів і медиків позиція значно лояльніша: за важке покарання для цієї категорії службовців виступають 44%, помірне – 32%, а 15% – взагалі проти будь-якої кримінальної відповідальності за хабарництво для педагогів і лікарів.

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #корупція, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #опитування, #покарання, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: