Всеукраїнський волейбольний турнір в Теребовлі (Фото)

Опубліковано:
28 Травня, 2018

Такий турнір проходив в Теребовлі 26-27 травня 2018 року на стадіоні «Колос» – на відкритих площадках з м’яким покриттям та частково в закритому спортзалі, організований Теребовлянською міською радою. В ньому прийняло участь п’ять команд юнаків 2003 р. н. і чотири команди дівчат того ж року народження.

«Це вперше, – розповідає заступник голови ТМР Людмила Колісник, – проводимо паралельно змагання хлопців та дівчат. Такі турніри ми організовуємо до Дня Героїв вже четвертий рік поспіль. Цього року до нас прибули спортсмени, хлопці – ДЮСШ № 4 з м. Чернівці, КСЛІ м. Київ, КДЮСШ м. Бахмут Донецької обл.., ДЮСШ «Юність» м. Біла Церква, зрозуміло, взяла участь у турнірі й Теребовлянська ДЮСШ. А волейболістки приїхали до нас із: ДЮСШ «Юність», м. Біла Церква; ДЮСШ «Новатор», м. Хмельницький; «Обрій» ДЮСШ с. Голосків Хмельницької обл.., також виступили теребовлянки».

Головним суддею турніру був суддя національної категорії, майстер спорту Петро Раца з м. Чернівці, суддями – суддя національної категорії, майстер спорту Микола Хвас з м. Тернопіль, суддя національної категорії, майстер спорту Роман Єднаковський з м. Тернопіль та Світлана Климко з Теребовлі.

Змагання проходили цікаво з волею до перемоги кожної команди, все ж першість серед юнаків виборола команда з м. Бахмут, вони виграли переконливо п’ять ігор й стали призерами турніру ще до полудня 27 травня. Тому їм вручили призи, а це грамоти, медалі та кубок і, зважаючи на далеку дорогу(бо вони прибули своїм бусом) додому, їх відпустили раніше. А решта команд продовжили змагання. Тренер команди Олександр Мирний поділився своїми враженнями про турнір: «Ми приємно були вражені гостинністю теребовлянців, а також іграми в турнірі. Найбільше нашим 12 хлопцям потрібно було «попотіти» з господарями турніру, теребовлянцями, з іншими командами особливих проблем не було. Я цих юнаків треную вже третій рік і був впевнений у їх силах та можливостях. Всі вони надзвичайно задоволені перемогою, думаю, їх вдома приймуть належним чином».

null

 

null

 

null

 

null

Далі в надзвичайно захоплюючому та тяжкому поєдинку теребовлянці таки вибороли друге місце у білоцерківців. Так, що продовження турнірної таблиці таке:

ІІ місце – ДЮСШ м. Теребовля;

ІІІ місце – ДЮСШ «Юність» м. Біла Церква.

Тренер команди теребовлянських юнаків-волейболістів Михайло Туркула пояснив чому його команда зайняла цього року лише друге місце: «Можливо через те, що наші хлопці мають менше змоги тренуватися, тому їх підготовка виявилася трішки слабшою. Адже, в спеціалізованих юнацько-спортивних школах діти тренуються тричі на день, а у нас лише один раз на день. Та надалі ми будемо шліфувати майстерність наших спортсменів, наполегливіше впроваджуватимемо в практику найновіші методи навчання, виховання, а також створюватимемо свою манеру гри».

Команди дівчат також закінчили турнір до полудня 27 травня і тут же, на відкритому корті, їм вручили урочисто нагороди.

І місце – ДЮСШ «Новатор», м. Хмельницький;

ІІ місце – ДЮСШ м. Теребовля;

ІІІ місце – «Обрій» ДЮСШ с. Голосків Хмельницької обл..;

ІV місце – ДЮСШ «Юність», м. Біла Церква.

Тренер команди дівчат із Хмельницького Анастасія Колісецька(якій 22 роки і яка ще вчиться у ВУЗІ та грає в волейбол в іншій віковій категорії за свою команду, яка там вийшла вже навіть у суперлігу)відповіла так на запитання «завдяки чому ви перемогли?”:  «Найперше, це завдяки кропітким тренуванням кожного дня, волі, дисципліні, злагодженості наших спортсменок. Можливо й завдяки тому, що ми з дівчатами у всьому знаходимо швидко мову та й за віком я не дуже за них старша. Теребовлянки також виявилися сильною командою, у яких тренером Назар Климко, і ми змагалися з ними майже на рівні, все ж перемога за нами. Дякуємо за гарну організацію турніру та гостинність!».

Вручаючи нагороди переможцям головний суддя турніру пан Петро Раца наголошував: «Шановні учасники змагань, тренери, ви всі показали свої можливості, гідно боролися і всі ви перемогли. Все ж такі правила, що ми маємо визначати перших. Ось гляньте, які призи вас чекають, та такі майже, як на міжнародних змаганнях! Мені приємно буде їх вам вручати. Хочу особливо відмітити спортсменів та їх тренера з м. Бахмут – це легені, легіонери волейболу і ви всі самі бачили як вони грають. Також дякую організаторам турніру та суддям, все було надзвичайно чесно, приязно та гарно!»

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Віктор Аверкієв

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #волейбол, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #теребовля, #тернопіль, #тернопільські новини, #турнір, #Україна
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: