Тернополяни на колінах зустрічали загиблого «альфівця» Руслана Муляра (Фото)

Опубліковано:
28 Травня, 2018

Близько опівночі поруч із Збаразьким КП тернополяни зустріли тіло трагічно загиблого на Донбасі підполковника СБУ Руслана Муляра.

Напередодні під час виконання бойового завдання Руслан разом із бойовими побратимами із ЦСО «А» потрапив під артилерійський обстріл. Загинуло двоє військовослужбовців «Альфи», ще одного важко поранено.

Незважаючи на пізню годину, друзі, колеги, ветерани АТО, волонтери, активісти громадських об’єднань і просто небайдужі тернополяни прийшли зустріти Героя та віддати йому останню шану.

Припавши на коліно, тернополяни під проводом святих отців помолилися за душу офіцера спецслужби, який віддав своє життя за мирне майбуття незалежної України.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #альфа, #війна, #загинув, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #руслан муляр, #СБУ, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: