Олена Підгрушна заявила, що відновить кар’єру

Опубліковано:
26 Травня, 2018

Біатлоністка Олена Підгрушна після перемоги на Олімпіаді в Сочі у 2014 році заявила про відхід з біатлону. Спортсменка отримала посаду заступника міністра молоді та спорту України, але через рік вирішила відновити кар’єру, повідомляє сайт Тернопільські гарячі новини з посиланням на sportarena.com.

“За рік роботи в міністерстві я зрозуміла, що не все зробила в спорті, не все досягла. І до цих пір ще не все досягла. Тому стою тут як діючий атлет, буду далі продовжувати свою кар’єру”, – сказала Підгрушна на заході Motivation Night: Sport Edition.

Минулий сезон був невдалий для Олени. В особистому заліку Кубка світу вперше з 2009 року не потрапила в топ-50 і тільки в одній гонці (переслідування в Естерсунді) фінішувала в топ-10.

Спортсменка стала другою біатлоністкою, яка відмовилася від завершення спортивної кар’єри.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #відновлення, #кар'єри, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #олена підгрушна, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: