У Великогаївській ОТГ на Тернопільщині фахівці служби зайнятості консультували та створювали роботодавцям електронні кабінети

26.05.2018 10:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

У рамках роботи виїзних інформаційно-консультаційних дистанційних майданчиків фахівці Тернопільського міськрайонного центру зайнятості провели виїзну акцію на території села Велиці Гаї Великогаївської територіальної громади з метою інформування жителів села та роботодавців про послуги служби зайнятості.

Фахівці МРЦЗ Оксана Гордійчук та Анатолій Чорній розповіли присутнім про компенсації роботодавцям витрат в розмірі єдиного соціального внеску у разі створення нових робочих місць та працевлаштування на них безробітних; організацію професійного навчання та підвищення кваліфікації за направленням центру зайнятості; залучення коштів місцевого бюджету для фінансування громадських та інших робіт тимчасового характеру за участю безробітних; поінформували про наявні вакансії.

Під час акції для представників сільських рад, які входять в громаду, відбувся інформаційний семінар на тему: «Презентація послуг служби зайнятості, у тому числі щодо вирішення питань зайнятості осіб з інвалідністю».

Також фахівці служби зайнятості надали роботодавцям практичну допомогу в створенні «Електронного кабінету роботодавця» та реєстрації на інтернет-ресурсі служби зайнятості.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі