На останньому дзвонику Степан Барна пригощав дітей бісквітами «Барні»: «Ви знаєте як мене звати? Ні? Тоді тримайте, там пише!» (Фото)

Опубліковано:
25 Травня, 2018

Сьогодні 25 травня, в усіх школах на Тернопільщині пролунав останній дзвінок. Вже завтра для більшості дітей розпочнуться такі довгоочікувані літні канікули, але не для випускників, які вступають у доросле життя. Цього дня на подвір’ї Почапинської ЗОШ І-ІІІ ст. Тернопільського району було гамірно, яскраво, весело, але, водночас, сумно…

14 випускників школи з трепетом в голосі та сльозами на очах дякували класному керівнику, педагогічному колективу та батькам за те, що зробили їхнє дитинство незабутнім, що проходили разом із ними через розчарування та успіхи, що підтримували, вчили та були їм вірними друзями всі ці роки. Хлопці та дівчата з барвистими гордими стрічками «Випускник 2018» приготували для присутніх невеличкий сюрприз — підготували пісню про школу та танцювальний номер. Після цього вони разом із першокласниками відпустили у небесну блакить кольорові повітряні кульки, загадавши заповітні бажання, – пишуть Тернополяни. 

Фото: Тернополяни

Привітати усіх зі святом цього дня приїхали і гості — керівництво області та району, які побажали молодому поколінню віри в майбутнє та у власні сили, адже за ними — майбутнє України.

Очільник області Степан Барна нагадав, що протягом останніх двох років з державного бюджету на умовах співфінансування з місцевого бюджету у школу в Почапинцях було вкладено майже 6 мільйонів гривень. За ці кошти завершили зовнішній ремонт із перекриттям даху, а також утеплення фасаду й оновлення його за вимогами нового освітнього простору.

Фото: Тернополяни

Після вітальних слів високоповажних гостей, із закінченням школи випускників привітали найменші школярі — учні першого класу. Їх у школі лише вісім, але директор ЗОШ Галина Щепна висловила сподівання, що тепер, коли у навчальному закладі відбулося стільки позитивних змін, в тому числі змінилося і «обличчя школи», вона стала справді сучасною та привабливою, сюди захочуть віддавати своїх діток не лише мешканці цього села, але й сусідніх.

Далі були вірші від першачків, багато фотографій та радісних оплесків. А голова тернопільської ОДА Степан Барна ще й жартував із маленькими школяриками, вгощаючи їх солодким: «Ви знаєте як мене звати? Ні? Тоді тримайте, там пише!», — сказав Степан Степанович роздаючи малечі бісквіти «Барні».

Фото: Тернополяни

Фото: Тернополяни

Фото: Тернополяни

 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #барні, #випускники, #діти, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #останій дзвоник, #почапинська ЗОЖ, #степан барна, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: