Тернопільські правозахисники залучатимуть підопічних з будинку-інтернату області до плетіння маскувальних сіток. Потрібна допомога!

23.05.2018 18:43   Джерело: Тернополяни
Опубліковано : Настя Острозька

Керівник ГО «Тернопільська правозахисна група» Володимир Шевченко спільно з волонтерами планує залучити підопічних з Бережанського психоневрологічного будинку-інтернату в селі Краснопуща до волонтерської роботи – плетіння маскувальних сіток для українських вояків у зоні АТО. Потрібні кошти для закупівлі матеріалів, повідомляє сайт Тернополяни.

За словами Володимира Шевченка, людям, які утримуються в Бережанському психоневрологічному будинку-інтернаті в селі Краснопуща, часто не вистачає не тільки уваги, спілкування й підтримки.

Читайте також

Тернопільським воїнам передали на схід допомогу
На Тернопільщині чоловіка, що убив сусідку під час сварки, засуджено до 8 років позбавлення волі

— Немало чоловіків, які утримуються в закладі, на жаль, відчувають себе покинутими та малопотрібними в цьому світі. Навіть попри те, що деякі підопічні мають заняття до душі – певні види спорту, малювання, співи чи навіть створення витворів з паперу, ці люди все ж хотіли би в чомусь більшому бути корисними для суспільства. Як на мене, якщо залучити їх до благочинної роботи, а потім нагороджувати підопічних щирими подяками, грамотами, розповідати їм, наскільки важливою та корисною є їхня праця, то це збільшить у них снагу до життя. Ці люди знатимуть, що плетучи своїми руками камуфляжне покриття, яке може врятувати життя не одного вояка, вони, водночас, виконують неабияку суспільно-корисну справу, за яку багато українців дякуватимуть, — каже Володимир.

Чоловік додав, що на сьогоднішній день питання полягає лише в тому, що потрібно зібрати кошти на матеріали для виготовлення маскувальної сітки: основу, тканину для плетіння, плівку та інше. Оскільки ГО «Тернопільська правозахисна група» діє на благодійних засадах, гроші на придбання матеріалів можна отримали лише від небайдужих людей.

Допомогти підопічним зі школи-інтернату швидше розпочати плести сітку може кожен із нас. Зробити це можна, переказавши кошти на банківський рахунок 5363542306992760 ПриватБанку 
(Шевченко Володимир).

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернополяни  

Коментарі