Протягом декількох днів у Тернополі перебуває офіційна делегація з міста Батумі

Опубліковано:
23 Травня, 2018

Міський голова Тернополя Сергій Надал зустрівся із делегацією з міста Батумі, яка цими днями перебуває у Тернополі. Для представників Грузії у нашому місті організована насичена культурна програма, а також іноземні гості взяли участь у засідання круглого столу «Креативна Європа: точки дотику і єднання», що відбувся у Тернопільському національному педагогічному університеті.

22 травня Сергій Надал провів робочу зустріч з делегатами на чолі з новообраним головою міської ради муніципалітету Батумі Суліко Тебідзе, під час якої сторони окреслили шляхи продовження доброї співпраці між містами-побратимами Тернополем та Батумі та обговорили нові напрямки міжнародного співробітництва.

«Сьогодні ми раді вітати наших друзів з Батумі у Тернополі. Адже наше місто уже багато років активно співпрацює з містом-побратимом Батумі у різних проектах, і, за такий тривалий час, у нас склалися добрі стосунки та є певні напрацювання, які ми хочемо зберегти надалі, – відзначає очільник Тернополя. – Основною метою нашої зустрічі є обговорення можливостей студентського та культурного обміну між містами, шляхів співпраці між представниками бізнесу, а також варіанти залучення грузинських інвестицій для поліпшення економічного стану нашого міста. Оскільки Батумі має хороших досвід співпраці з іноземними фінансовими установами, до кінця року планується реалізувати ще один спільний проект, у результаті якого ми зможемо отримати фінансування з Європейського Союзу для його впровадження на території міста Тернополя та Батумі».

У свою чергу, Суліко Тебідзе відмітив, що радий співпраці з міською владою Тернополя та робитиме усе, аби продовжити розвивати дружні відносини між нашими містами-побратимами.

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #батумі, #грузія, #делегація, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: