Лише за вихідні у Тернополі поліція чотири рази виявила у громадян речовини схожі на наркотики

Опубліковано:
23 Травня, 2018

Увечері 18 травня, на проспекті Степана Бандери поліція помітила чоловіка та жінку, які підозріло почали себе поводити, зрозуміли що за ними слідкують правоохоронці. 33-річний чоловік різко викинув пластикову пляшку, на горловині якої була фольга з попелом. Охоронці порядку викликали на місце слідчо-оперативну групу, повідомляє на своїй сторінці у фейсбуці Патрульна поліція Тернопільської області.

Вранці 19 травня, на вулиці Живова твоє осіб поводили себе дивно, чим і привернули увагу поліції. Правоохоронці зупинили їх, коли тернопляни намагалися втекти з поля зору інспекторів. Однин із чоловіків заховав кілька пакетиків порошкоподібної речовини білого кольору, схожої на наркотичну, в лівий рукав.

Читайте також

В Тернополі поліцейські оштрафували нетверезого дебошира

Вночі 20 травня на вулиці Клима Савури патрульні виявили поліетиленовий пакет з ймовірно наркотичною речовиною у 25-річного хлопця. На місцік події приїхала слідчо-оперативна служба. Пакетик з підозрілою речовиною вилучили для експертизи. 

У цей же день, близько 2-ої ночі на вулиці Героїв Крут поліція помітила 22-річного хлопця, який старався втекти з поля зору правоохоронців. Патрульних це 

насторожило вони підійшли до нього. При розмові юнак нервував. Провівши поверхневу перевірку виявили згорток з подрібненою зеленою речовиною рослинного походження і викликали слідчих.

По всіх фактах внесені відомості в ЄРДР за ст. 309 ККУ.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вихідні, #громадяни, #затримання, #наркотики, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: