У Тернополі з нагоди відзначення Дня Європи Тернопільська територіальна організація партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» та ГО “Солідарна Молодь” провели акцію «Україна. Європа. Солідарність».

«Ми встановили банер з мапою Європи і запрошували усіх охочих позначити країни, які вони відвідали, скориставшись безвізовим режимом. Найбільш відвідуваними країнами ЄС серед тернополян є Польща, Італія, Португалія, а також Австрія та Чехія. Багато жителів нашого міста хочуть подорожувати по скандинавських країнах», – каже голова ГО «Солідарна молодь» у Тернополі Юрій Питель.

«Впровадження безвізового режиму відкрило нові можливості для кожного громадянина України і стало початком нового етапу розвитку країни», – зазначив керівник секретаріату Тернопільської територіальної організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Володимир Дзудзило.

Учасники акції писали привітання на мапі Європи та робили фото на пам’ять.

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #акція день європи, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #солідарність, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: