Тернопільські патрульні обмінювалися досвідом з чеськими колегами

Опубліковано:
22 Травня, 2018

Днями інспектори зв’язків з громадськістю взяли участь у конференції та кількох тренінгах, які проходили у Чорткові. Заходи відбувалися за ініціативи представників уряду служби кримінальної поліції та розслідувань Чеської республіки та голови Команди для України, Team 4Ukraine.

Учасниками зустрічі стали підполковники уряду служби кримінальної поліції і слідства Чеської республіки Мартін Клечка, Мартіна Петровічова, Павло Тулей, Петр Пойман, представники патрульної поліції та ювенальної превенції, практичні психологи та представники громадських організацій з Тернопільської, Одеської, Чернігівської, Чернівецької, Харківської областей та міста Кропивницького, також учасниками були заступники із виховної роботи та соціальні педагоги шкіл та представники соціальних служб Чорткова. Вони обговорювали питання насильства над дітьми, боротьби з дитячою порнографією та кіберзлочинністю.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #досвід, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини, #чехія
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: