Міський голова Кременця ветував рішення депутатів про школи

22.05.2018 16:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Настя Острозька

Міський голова Кременця ветував рішення сесії про зміну організаційно-правової форми та назви двох шкіл міста і реорганізацію цих навчальних закладів із триступеневих у двоступеневі.

Таке рішення очільник Кременця прийняв після зустрічі з вчителями, учнями та батьками шкіл №3 та №4, - повідомляє сайт Кременецької міської ради.

Під час зустрічі обговорили питання щодо рішення 38 сесії від 18.05.2018 №2256, що стосувалося зміни організаційно-правової форми та назви двох шкіл міста та реорганізацію цих навчальних закладів із триступеневих у двоступеневі.

Міський голова дав розпорядження «Про зупинення дії рішення сесії Кременецької міської ради VII скликання» та на 39 сесії Кременецької міської ради, котра відбудеться 31 травня 2018 року, повторно розглянути рішення 38 сесії міської ради VII скликання від 18.052018 №2256 «Про зміну організаційно-правової форми та назви  Кременецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4 Кремецької міської ради Тернопільської області на Кременецьку гімназію №4 Кременецької міської ради Тернопільської області» із врахуванням зауважень, зазначених в розпорядженні.

Читайте також

Колектив Кременецької школи обурило рішення про пониження ступення їх закладу

На ці кроки депутатів змусила піти величезна нестача коштів на фінансування заробітної платні освітянам. На сьогодні дефіцит становить понад 7 млн. грн.. Варто сказати, що ситуація із нестачею коштів на фінансування освітньої галузі існує не лише у Кременці. Загалом у державі незабезпеченість освітньою субвенцією близько 4 млрд. грн., тому ця проблема стосується всіх міст.

Раніше ми повідомляли про міського голову Кременця Олексія Ковальчука якого активісти "Правого сектору" впіймали на гарячому, а саме на тому, що чиновник самовільно присвоював собі премії за не відомі "заслуги".

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі