Безгосподарність по-тернопільськи: Щойно почавши ремонт двору – знищили зелені насадження (Фото)

Опубліковано:
22 Травня, 2018

До редакції TeNews звернулися мешканці вулиці Назарія Яремчука, 25, щоб поділитися світлинами і розповісти про початок ремонту у їхньому дворі.

Ремонт, як видно на фото, ще й добре не почався, а зелені насадження в дворі знищені недбальством працівників-ремонтників.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

«Чи не перетвориться до кінця ремонту двір на чергову пустелю» – запитують обурені мешканці, адже всі кущі й квіти були насаджені самими мешканцями і щороку доповнювалися і підтримувалися.

Чому ЖЕК, який нічим не доклався до створення затишку в дворі, так брутально знищив працю й радість мешканців будинку 25 по вул Назарія Яремчука? Хто за це має відповісти?

Звісно в ремонтників може бути відповідь, типу «Не розбивши яйця – не засмажиш яєшні», але як це пояснити діткам, котрі посадили квіти і цієї весни і тішилися вже першим паросткам?

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #25, #двір, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ремонт, #тернопіль, #тернопільські новини, #яремчука
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: